Referat 2. bestyrelsesmøde 2006
– tirsdag d. 9. maj 2006 hos Susanne kl. 19.30-22.00.

  1. Sidste referat – ingen kommentarer
     
  2. Nye medlemmer – et par nye mulige medlemmer har deltaget i onsdagstræningen. Formanden får mange henvendelser, hjemmesiden har fået et punkt til nye medlemmer, men alligevel ser vi ikke så mange til onsdagstræningen. Indtil videre er Susanne stadig kontakt, og vi har udbygget beredskabet om onsdagen, så vi sagtens kan tage imod nye. Dette fortsætter foråret ud – til efteråret/august – efter VM i Danmark – laver vi en aktivitet med sæsonstart og PR-fremstød i avis m.m.
     
  3. Nyt reglement 2007 - Udkast 2 til det nye reglement ligger på DOF’s hjemmeside. Såfremt medlemmer har kommentarer kan man svare direkte eller via KOK’s bestyrelse hvis dette ønskes. Per/Susanne kommenterer udkastet.
     
  4. Skolearrangementer: Vi har afviklet 2 instruktionsdage for Munkevænget Skole i forbindelse med en faguge. Vi har efterfølgende fået henvendelse fra Søndervang Skole, og kan sikkert forvente fra flere skoler med tiden. Da det foregår på hverdage i skoletiden vil vi kontakte vores pensionister/efterlønnere for at høre om de vil hjælpe lejlighedsvis.
     
  5. Koordinatorer:
    Arrangementer – Langtidsplanen fremlagt og kommenteret. Ingen væsentlige ændringer.
    Klub – Klublokale er under renovering, penge fra kommunen m.m. ser OK ud. Klubovertræksdragter er udsat, da den finansiering vi arbejdede på er droppet. Der bestilles nye nylonløbetrøjer m. lange ærmer.
    Sportsligt – Alt tyder på at vi kvalificerer os til landsfinalen igen. Det er dyrt, formentlig koster det ca. 10.000 kr., men det er bestyrelsens holdning at vi er forpligtet til at stille op i stærkest mulige opstilling. Vi arrangerer fælles bustur m.m. – nærmere information snarest.
    Klubmesterskaber: Klub kort hverdagsaften august/september, klub klassisk og nat til oktober.
     
  6. Økonomi: Nogle få har ikke betalt kontingent. Efter første rykker slettes de som medlemmer hvis de ikke betaler.
     
  7. Diverse: