Referat af 1. bestyrelsesmøde 2006-02-21:

 

  1. Konstituering – bestyrelsen fortsætter uændret. Susanne: Formand, Aase: Kasserer, Per: Næstformand, Christian: Bestyrelsesmedlem.

  2. Klublokale: Vi har fået 15.000 kr. fra Kolding Kommune mod at vi også selv lægger samme beløb i renovering af klublokalet. Arbejdsgruppen arbejder videre idet vi nu har 30.000 kr. + de oprindeligt afsatte 6.000 kr. til opvaskemaskine. Pengene prioriteres således: 1. Opvaskemaskine, 2. Lydisolerende loft, 3. Rensning eller nyt gulv (linoleum), 4. Resten bruges til elementer m.m. til køkken.

  3. TKCTalentKraftCenter Syd (sammenlægning af TKC Esbjerg og TKC Fyn). Der har været afholdt møde på Bøgelund, hvor Christian repræsenterede bestyrelsen. Vi deltager og bakker selvfølgelig op – vi har et par deltagere og flere er på vej. Henrik Sperling har tilbudt sig som kontaktperson for KOK.

  4. Klubture 2007-2008: Vi kigger på muligheder for klubture til påskeløb 2007 (Nordjylland) og 2008 (Fanø). Endvidere arbejdes på en klubtur, f.eks. i pinsen 2007. Klubtur til WOC 2006 i Silkeborg: der er tilmeldt knap 40 deltagere.

  5. Skolemesterskaber 2006: Per arbejder videre med arrangementet, der er planlagt til d. 6/4

  6. Klubmesterskaber: Flyttes strukturmæssigt fra Sportslig til Arrangement

  7. Rekruttering: Opstartsmøde med DOF’s breddekonsulent afholdt i efteråret. Siden er der tænkt mange gode tanker, men ikke lavet noget konkret. Susanne tager action.

  8. Vedtægtsændringer: Per formulerer den endelige ændring jf. generalforsamlings-beslutning.

  9. Repræsentantskabsmøde: Christian deltager.   

  10. Evt.: 3 KOK’ere har deltaget på O-Cad-kursus på Bøgelund – godt kursus. Klubtøj: Overtræksdragt er udsat da mulig finansiering via arbejde for en sponsor ikke er blevet til noget.