Referat bestyrelsesmøde d. 8. november 2005  

 

  1. Sidste referat:

Ingen bemærkninger udover at det kom for sent ud. Det gør dette ikke.

 

  1. Koordinatorer:

Klublokale: Chr. opsummerede siden sidst – klubben vil som minimum bruge ca. 15.000 kr. og håber fortsat kommunen vil bidrage med en del. Arbejdsgruppen anført af Anne Mette arbejder videre i løbet af vinteren. Lokalet er ejet af kommunen, derfor ansøges der også formelt om at vi må foretage ændringerne, som bl.a. indeholder nye skabe, opvaskemaskine m.m.

 

Der arbejdes også på at gøre noget ved loftet, lydisolering, og også gerne nyt gulv/tæppe med tiden. Chr. har et overslag på ca. 4.000 kr. til materialer til loftet (Troldtekt-plader). Dette er noget mere end budgetteret, og hertil skal lægges opsætning. Vi kontakter kommunen om hvorledes vi skal forholde os, og undersøger internt om nogen i klubben kan lave det.

 

Bestyrelsens prioritet er: Køkken, loft, tæppe (evt. rensning), maling af vægge i nævnte rækkefølge

 

Onsdagstræning: Fortsætter om onsdagen i vinterhalvåret hver den første onsdag i måneden. Form og indhold, specielt omkring onsdagstræningens rolle i forhold til nye medlemmer, tages op i arbejdsgruppen med rekruttering, der har opstartsmøde d. 22/11.

 

Kolding-løbet: Generalforsamling afholdt, overskud udloddet (30.000 kr.). Der arbejdes på et løbende generationsskifte i styregruppen. Kim Rud vil gerne aflastes, hvilket vi arbejder på. Styregruppen har længe været i gang med forberedelser til næste års løb.

 

Klubtøj: Michael har arbejdet med flere forskellige mærker. Vi vil gerne have ny overtræksdragt inden sæsonstart 2006 – vi lægger op til Michael at arbejde videre hermed. Per snakker med ham.

 

Så har vi også fået sweat-shirts, 80 stk. i alt til deltagere m.m. i divisionsfinalen. Vi er godt tilfredse med resultatet, som oven i købet har været omkostningsneutral takket være sponsorerne: Isover, Sydbank, Maarup.dk og Contra. Tak for det.

 

MTB-O (mountainbike-orientering): Der er flere løb rundt omkring i landet, men ingen i Sydkredsen. Michael har opfordret klubber i Sydkredsen til at overveje at arrangere løb. I KOK er holdningen den samme som til Biathlon-orientering: Hvis der er interesse og folk til at arrangere og deltage, bakker vi det selvfølgelig også op. Umiddelbart synes vi dog ikke vi har skove tæt på Kolding der er egnede. Vi lægger det op til Michael om vi skal arrangere noget, da han samtidig er koordinator for MTB-O i klubben.

 

  1. Generalforsamling:

Det har i en del år været afholdt en lørdag/søndag, men dette er ikke nogen naturlov. Vi prøver derfor med en onsdag næste år, nemlig onsdag d. 1/2-2006 med mulighed for løbetræning fra 17.30, spisning fra 18.30 og generalforsamling fra 19.30.

 


  1. Fremtidsplaner:

Bestyrelsen diskuterede områder som vi vil prioritere mest de næste par år. Fremlægges på generalforsamlingen.

 

  1. Regnskab:

Ser stadig meget positivt ud og ender med et pænt overskud trods det budgetterede underskud.

 

  1. Budget 2006:

Kassereren laver oplæg med input fra arrangements- og ungdomsansvarlige, der umiddelbart er nogen af de største poster.

 

  1. Diverse:

Klubblad på hjemmesiden: Der er ikke den store interesse fra webmaster og klubbladsredaktion heri, hvorfor bestyrelsen henlægger sagen indtil videre.

 

TKC (talentkraftcenter): Har bebudet at vi skal forvente en mindre betaling for de af vores løbere der benytter dette fra og med 2007.

 

Kredsens eftersnak: Mandag d. 21. november på Staldgården i Kolding. DOF’s forslag til ny struktur er til debat. Vi er umiddelbart positive overfor denne.

 

Børneattester: Et lovkrav – vi undersøger hvordan DOF har grebet det an, og arbejder videre herudfra.

 

Nye medlemmer: – et par stykker mere, vi er nu 192 medlemmer.

 

Klubture: Påsken 2006 og WOC 2006 – Aase og Christian arbejder videre hermed.

Påsken var omtalt i sidste klubblad, men meget lille reaktion (=formanden), omtales til klubfesten på lørdag.

WOC 2006 informeres i næste klubblad.