Referat fra 3. bestyrelsesmøde tirsdag d. 21. juni 2005 på Bøgelund:

  1. Kommentarer til sidste referat:
    Biathlon Orientering: Følgende sætning i sidste referat gav anledning til en del kommentarer – ”Medlemskab: Såfremt man ønsker at løbe Biathlon Orientering for Kolding OK kræver det fra og med næste år fuld medlemskab”
    Punktet var oppe under eventuelt og er dækkende for bestyrelsens holdning samt en konklusion på de holdninger der kom frem på skydeudvalgets generalforsamling. Bestyrelsen finder det særdeles positivt at referaterne læses og at medlemmerne har holdninger til de forskellige punkter. Da det er svært i et kort beslutnings-referat at redegøre for detaljer eller begrundelser, vil bestyrelsen foreslå, at medlemmerne kontakter bestyrelsen for uddybende kommentarer, hvis der er noget man er uenig i eller som ikke er belyst godt nok, forinden en evt. debat startes.

    I den konkrete sag har der i en kortere årrække været præcedens for at passive medlemmer har kunnet stille op for KOK i Biathlon-konkurrencer. Denne tolkning af klubbens regler, er bestyrelsen ikke enig i, hvilket er baggrunden for referatteksten, som selvfølgelig godt kunne være formuleret anderledes. Bestyrelsen vil arbejde på en præcisering/ændring af reglerne inden næste kontingent-opkrævning, hvor der forinden har været generalforsamlinger i både KOK samt skydeudvalget, hvorfor emnet kan blive debatteret og evt. vedtaget på formel korrekt vis.
     
  2. Orientering fra formanden:
    Klubledertræf i Sydkredsen:
    -opfordring til at søge støtte til projekter via DOF, som kan søge pengene hos DIF
    -div.turnering, Sydkredsen løber 3 matcher i minimum 2 år for at afprøve det. Forudsætter dog at der er C-løb nok at lægge dem på
    -langtidsterminslisten: KOK/Gorm har fået Påskeløb 2010
     
  3. Rekruttering:
    Der arbejdes fortsat på at få etableret en arbejdsgruppe under ledelse af Thomas. Til opstartsmøde i gruppen inviteres Jesper Lysgård, breddekonsulent i DOF – forventet tidsplan:
    September/oktober 2005: første møde
    November-februar: arbejdsgruppen i funktion
    Marts 2006 - : rekruttering starter

    Susanne følger op
     
  4. Klubture:
    Fanø 13-14/8 – mail er sendt ud og første tilbagemeldinger er kommet – der gives tilskud til turen, Per og Susanne undersøger hvordan det nemmest arrangeres og melder ud til alle snarest muligt. Derudover betaler klubben også startafgiften i divisionsmatchen.

    WOC august 2006:
    Vi arbejder på at finde en campingplads vi kan bruge som fælles base, gerne et sted med hytter, så der er lidt for enhver smag. Man kan så selv vælge hvor mange dage man vil være af sted, og hvilke WOC-løb man vil overvære, og hvilke publikumsløb man vil deltage i. Christian undersøger.
     
  5. Biathlon Orientering:
    Se ovenfor under ”kommentarer til sidste referat”
     
  6. Medlemsregistrering:
    Kassereren orienterede om nye og udmeldte medlemmer. Der er et pænt plus til fordel for nye medlemmer. Vi er nu officielt 185 medlemmer.
     
  7. Koordinator-runde:
    Thomas (sportsligt) – intet

    Christian (klubforhold) – klubtøj til ungdomsløbere, grænsen for hvor længe klubben støtter ungdomsløbere med nylonoverdele sættes til og med 16 år efter aftale med ungdoms-ansvarlige. Peer sættes på den manglede post som sponsorkontakt. Der forventes ikke det store udfarende arbejde, men mere en koordinerende rolle. Pressekontakt er stadig ubesat, Christian undersøger videre. Arbejder også videre med klubtøj. Klublokalet arbejder vi også med. En arbejdsgruppe er kommet med et oplæg, som er godt, men er dyrere end det vi har budgetteret med. Anne Mette kontaktes så vi kan aftale det videre forløb, herunder inddragelse af kommunen. Christian er ansvarlig.
    Per (arrangementer) – Langtidsterminslisten er fastlagt frem til 2010, dog har vi endnu ikke fastlagt endeligt hvor DM sprint 2007 skal være. Klub nat 28/10 i Frederikshåb, kan evt. blive opnormeret til KM nat, hvis vi ønsker det og hvis Sydkredsen ikke har fundet andre. Klub kort flyttes fra 5/11 til 12/11, dette gælder også sæsonafslutnings-festen. Skolemesterskab 2005, hvad er aftalt? Per kontakter Kim.
     
  8. Økonomi
    Ser fornuftigt ud – ingen større afvigelser på negativsiden. På plussiden noteres en indtægt på godt 9.000 kr. for firma-arrangementet d. 29. maj. DOF-kontingent er ca. 8.000 kr. mindre end budgetteret, da en varslet kontingent-stigning blev droppet. Økonomisk resultat fra Kolding-løbet kendes dog ikke endnu, men forventes at være noget mindre end de budgetterede 45.000 kr.
     
  9. Diverse
    Henvendelse fra FROS om hjælp ved VM Triathlon d. 6. og 7. august 2005. Da vi selv har mange arrangementer i år, takker vi nej, men medlemmer kan kontakte FROS direkte hvis man har lyst til at hjælpe
    Mig og Kolding – onsdag d. 17. og 24. august er vores onsdagstræning med på kommunens officielle kalender for børneaktiviteter, hvorfor der muligvis kan komme flere nye unge end der plejer.
     
  10. Næste møde:
    tirsdag d. 13. september (incl. koordinator)