Beretning 2005

Opdateret den 04-02-2005


FORMANDENS BERETNING 2005

Omdrejningspunktet i 2004 var gennemførelsen af påskeløbene i samarbejde med Gorm. Men 2004 blev også præget af sportslige højdepunkter med oprykning til 1. division, en regn af DM-medaljer, rekordstort antal Kolding-løbere ved KUM og de bedste ungdomsresultater i årevis. Bestyrelsen blev slanket og strukturen stort set bemandet. Og så var der premiere på Kolding-løbet.

Klubbens resultater
Efter et par års nedgang i antallet af DM-medaljer (men fremgang i DOFs medaljestatistik), blev medaljehøsten næsten fordoblet i 2004. Da årets sidste DM var afviklet, stod klubbens løbere med ikke færre end 21 medaljer: 8 af guld, 8 af sølv og 5 af bronze. 10 flere end i 2003. Høsten rakte til en 5. plads i DOFs medaljestatistik, tre pladser bedre end i 2003, og en position som klart bedste klub fra Sydkredsen.

Medaljetagerne i 2004 var:
Gitte Møller (D 35): Guld ved DM-stafet. Sølv ved DM-kort og DM-nat. Bronze ved DM klassisk.
Rita Jacobsen (D 70): Guld ved DM-klassisk og DM-stafet (D/H 185-). Sølv ved DM-kort (D 65).
Ulrika Jørgensen (D 35): Guld ved DM-stafet og DM-kort.
Marianne Lynge (D 35): Guld ved DM-lang og DM-stafet. Sølv ved DM-klassisk. Bronze ved DM-kort.
Signe Sperling (D -12): Bronze ved DM-klassisk.
Nina Hoffmann (D 21): Bronze ved DM-nat.
Anne Gunnersen (D 40): Bronze ved DM-nat.
Bjarne Hoffmann (H 35): Guld ved DM-kort, DM-stafet og DM-nat. Sølv ved DM-klassisk.
Flemming Jørgensen (H 35): Guld ved DM-stafet.
Jesper Fenger-Grøn (H 35): Guld ved DM-stafet. Sølv ved DM-lang og DM-nat.
Søren Maarup (H 40): Sølv ved DM-lang.
Henning Frandsen: Guld ved DM-stafet (D/H 185-).
Jørn Thomsen: Guld ved DM-stafet (D/H 185-).
Jørn vandt også guld i H 55 ved det uofficielle DM i sprint. Den 1. plads tæller dog ikke i den officielle medaljestatistik.

Ved de jysk-fynske mesterskaber var der også Kolding-løbere på flere førstepladser. D 35-holdet er nærmest urørligt i stafetten og vandt for tredje gang i træk. Denne gang med Marianne Lynge, Gitte Møller og Ulrika Jørgensen på holdet. Pigerne fik selskab på podiet af H 65-holdet (N. E. Uhlemann, Niels J. Møller Hansen og NP.), der vandt sikkert foran to stærke Odense-hold.

I det individuelle løb fik Kolding fire jysk-fynske mestre: Ulrika i D 35 (foran Gitte og Susanne Højholt), Anette Lund i D 40, Rita Jacobsen i D 70 og Jesper Fenger-Grøn i H 35.

Ikke færre end fem unge Kolding-løbere blev udtaget til KUM. Foruden Anne Assenholm, der var med for tredje gang i træk, blev Signe Sperling, Ida Linde, Sanne Pedersen og Mathias Elbæk udtaget. Signe blev flot nr. 3 i D 11-12.

Ungdomsløberne har igen markeret sig stærkt i år, bl.a. med tre 2. pladser i den samlede stilling ved påskeløbene: Anne Line Eg i D 10 B, Jakob Iversen i H 12 B og Thor Hansen i H 10 A. Tredje generation i klubben er nu for alvor ved at slå igennem ved de ”rigtige” løb. Antallet af starter i ungdomsklasserne er stærkt stigende, og som nævnt begynder vi også nu at se nogle meget flotte resultater.

I divisionsturneringen mødte vi i år OPI/Svendborg, Gorm og Snab, præcis som i 2002. Dengang fik vi især stærk modstand fra Gorm, som vandt den ene match. I år var Gorm ikke nær så stærke, og heller ikke de andre klubber kunne for alvor true os. Vi vandt alle matcher suverænt. Mindste sejrsmargin blev på 26 point.

Esbjerg måtte forlade 1. division, så i 2005 skal vi møde Odense, HTF og Faaborg. Faaborg har vist flot fremgang ved at snuppe 3. pladsen i 1. division foran Esbjerg. Faaborg rykkede sidste år kun op, fordi OPI/Svendborg, der ellers havde vundet 2. division klart, ikke kunne rykke op som kombineret hold.

Selvom Faaborg har vist fremgang, tror jeg på, at vi denne gang er rykket op i 1. division for at blive. Faaborg vandt kun marginalt over Esbjerg, som tilsyneladende havde mistet en del styrke i forhold til årene forinden. Koldings svaghed har i mange året været, at vi ikke har haft ungdomsløbere og derfor ikke har kunnet få del i de ekstrapoint, som tællende ungdomsløbere får. Dem er vi på vej til at få del i nu, foruden at vi i flere år frem har en konstant strøm af nye ungdomsløbere på vej. Vores svaghed bliver måske, at vi kun har få ungseniorer og derfor får sværere ved at klare os på Bane 1 og måske Bane 2B. Det må tiden vise.

I biathlonorientering har Kolding-løbere sædvanen tro vundet snesevis af medaljer og topplaceringer ved alt fra mindre kredsløb til internationale mesterskaber.

Ved DM var der individuelt guld til Peer Kristensen (Yngre Old Boys) og Nina Hoffmann (Damer) og sølv til Henrik Sperling (Ældre OB). I stafet var der guld til Nina og Maria Høyer Staugaard (Damer), sølv til Ulrik Staugaard, Bjarne Hoffmann og Thomas Jensen (Herre Elite) og bronze til Dan Anov, Henrik Sp. og Peer (D/H 35). Peer, Dan og Henrik fik også sølv i holdkonkurrencen (Old Boys/Veteran). Her var der bronze til Ulrik, Bjarne og Lars Lindstrøm i Herre Elite.

Også i det åbne DM var der Kolding-løbere i toppen af klasserne. Signe Sperling blev nr. 2 i intro-klassen. Thomas Jensen, Ulrik og Bjarne blev nr. 3 og bedste danske hold i herre-stafetten lige foran Claus Lyngby, Poul Mouritsen og Lars Lindstrøm. Henrik Uhlemann, Dan og Henrik Sperling blev også nr. 3 i stafetten i Mix-klassen.

Ved det uofficielle DM i sprint var der guld til Nina (D 21) og til Poul Erik Buch (H 55), sølv til Thomas Jensen (H 21) og bronze til Maria (D 21), Krøller (H 35), Henrik Sperling (H 45) og NP (H 55). Signe Sperling vandt Intro-klassen. Kolding OK var desuden med til at arrangere stævnet.

Internationalt var resultaterne lidt mere beskedne end i 2003. Nina og Gitte Møller imponerede dog ved at vinde europamesterskabet i stafet. Nina vandt desuden sølv i D 21 ved EM klassisk. Her blev Gitte nr. 5 i D 21 og Ulrik nr. 5 og bedste dansker i H 21. Nina blev nr. 4 ved EM sprint.

Også i feltsport var der flotte resultater. Nina vandt DM i dame-klassen for tredje gang i træk og dermed pokalen til ejendom. Ulrik vandt sølv i Herre A. Ved de nordiske mesterskaber for reserveofficerer i Stavanger løb Ulrik og Poul Mouritsen med alle tre guldmedaljer. Ulrik vandt individuelt. Sammen vandt de hold-konkurrencen, og sammen med Kent Pihl fra Roskilde vandt de også stafetten.

Alt i alt en understregning af, at Kolding OK råder over en meget stærk bredde i o-sporten og stadig er landets absolut bedste civile klub i biathlonorientering.

Klubbens arrangementer
Højdepunktet i 2004 på arrangementssiden var ubetinget påskeløbene, som vi arrangerede sammen med Gorm. Gorm stod for første etape i Gyttegård, mens Kolding tog sig af de to sidste etaper i Frederikshåb Vest og Øst. Det var dog aftalt, at vi delte overskuddet lige, og klubberne havde hver især stort set lige mange hjælpere i gang under hele stævnet.

Påskeløbene havde deltagelse af næsten 2.000 løbere. Hertil kom et par hundrede løbere til de to fortræningsløb. Alt klappede, og vi fik mange roser fra deltagerne. Det blev med rette et arrangement, som begge klubber kunne være stolte af. Vi var også heldige med vejret, især de to sidste dage, og arrangementet fik relativt pæn dækning i aviser og TV. Økonomisk blev arrangementet også en stor succes. Overskuddet blev mere end dobbelt så stort som budgetteret.

Succesen er selvfølgelig kun blevet mulig, fordi en masse klubmedlemmer har ydet en kæmpeindsats, og brugt utallige timer på korttegning, planlægning, banelægning, indkøb, PR, praktiske opgaver under stævnet osv. osv. Jeg sender en stor tak til alle de medlemmer, der har været med til at skabe de måske bedste påskeløb hidtil. Særligt til Bent Jacobsen og NP, som har siddet i styregruppen og været med til at binde hele stævnet sammen.

Selvom der blev brugt mange kræfter på påskeløbene, var der også plads til andre arrangementer. I januar var der træningsløb i Stenderup og fidusløb i Vingsted. I juni lavede vi Cafe Noir stafet i Marielund, og i efteråret var der kredsmesterskab i natløb i Stenderup. Desuden hjalp vi Gorm med et kortdistanceløb i Frederikshåb i oktober. Løbet fungerede som klubmesterskab for flere klubber, bl.a. os selv. I december var vi medarrangører af det uofficielle DM i sprint i biathlonorientering sammen med HTF.

Antallet af deltagere ved de åbne løb har generelt været tilfredsstillende. Både Fidusløbet og Cafe Noir stafetten havde deltagelse af flere hold end i 2003 (henholdsvis 53 og 58 i 2004 mod 49 og 47 i 2003). Ligesom i 2003 var langt de fleste af holdene ved Cafe Noir stafetten fordelt på H/D 130 og Mix-klassen.

Ved KM-nat var der kun 67 deltagere. Der kommer dog generelt færre og færre løbere til natløbene. Faktisk var 67 deltagere en fremgang på mere end en tredjedel i forhold til 2003, hvor kun 49 løbere deltog i Odense. Fremgangen kan dog sagtens skyldes, at KM-nat i 2004 foregik mere centralt i kredsen, og at terrænet i 2003 var en blanding af bynær skov og store, åbne græsområder.

I 2003 blev vi enige med Kolding KFUM Atletik og Motion om at slå Kolding Storcenter-løbet sammen med Kolding-løbet til ét stævne i tiltro til, at et samlet stævne ville have bedre muligheder for at udvikle sig, end de to stævner hver for sig. Løberuterne ligger stadig i Marielundskoven, men stævnepladsen er flyttet til sportsarealerne ved Kolding Gymnasium. Der er nu også indlagt en halvmarathon i stævnet. Den nye stævneplads er væsentlig smukkere og mere intim end den gamle.

Indtil videre ser det ud til, at satsningen er helt rigtig. Der var 1.141, der gennemførte Kolding-løbet; næsten dobbelt så mange, som deltog i Kolding Storcenter-løbet i 2003. Overskuddet til klubben var også næsten dobbelt så stort som budgetteret, selvom vi denne gang skulle dele med KFUM. Premieren forløb godt, selvom der var enkelte problemer undervejs.

Kolding-løbet er formelt organiseret som en selvstændig forening, hvor Kolding OK og Kolding KFUM ”ejer” halvdelen hver. En mindre del af løbets overskud er gået til konsolidering af foreningen, men der har altså alligevel været rigeligt til overs til deling mellem de stiftende klubber. Vi havde dog i 2004 en særlig aftale med Kolding Kommune om, at kommunen betalte et fast beløb til Kolding-løbet mod, at alle skoleelever i kommunen havde fri deltagelse. Det er i skrivende stund uvist, om den aftale vil blive gentaget i 2005.

Der er blevet ydet et stort arbejde af klubben i 2004. I skal alle have en stor tak for den indsats, I har ydet. Nogle har været med til mere end andre, men det har naturlige årsager, og det er mit indtryk, at alle har sagt ja, når I er blevet bedt om at påtage jer en opgave.

2005 så først ud til at blive et forholdsvis ”stille” år. Der var ikke planlagt store, mandskabskrævende arrangementer ud over vores generelle målsætning om to åbne løb samt fidusløb, Cafe Noir stafet og Kolding-løbet. Siden har vi påtaget os at arrangere JFM stafet, da den klub, der oprindelig skulle have arrangeret stafetten, har måttet trække sig. Det C-løb, vi skulle have lavet i Fovslet er i stedet udskudt til 2006.

JFM stafet kommer til at foregå til efteråret i Frederikshåb Øst og bliver klart årets største arrangement. Ved JFM stafet i 2004 var der over 450 tilmeldte. En stor del af forarbejdet er dog gjort allerede, da vi kan bruge kortet fra påskeløbene.

Det andet af de åbne løb, et langdistance træningsløb i Stenderup, er allerede afviklet i januar måned med 110 deltagere; noget færre end de 186, som deltog i langdistance træningsløbet i Frederikshåb i 2003. Fidusløbet er også afviklet i januar. Også her deltog færre end i 2004, idet kun 34 hold stillede op på en ellers herlig dag i Frederikshåb Vest. I 2004 deltog 49 hold.

Herudover skal vi arrangere et træningsløb i februar og skolemesterskaber i O-løb i Kolding til efteråret. Vi har også fået forespørgsler om andre arrangementer, som kan bidrage til klubbens indtægter, så der er stadig behov for, at alle siger ja til at påtage sig en opgave eller flere.

Det sociale liv
I februar var der som sædvanlig fastelavnsfest for børnene. En halv snes børn med forældre deltog i denne hyggelige tradition.

Der var selvsagt ingen klubtur i påsken, da vi selv var arrangør. Det har dog en vis betydning for fællesskabsfølelsen i klubben, når så mange klubmedlemmer er med til at arrangere det samme løb. Især, når arrangementet strækker sig over flere dage.

Der blev heller ikke arrangeret klubtur i pinsen – vel primært, fordi kræfterne blev brugt på påskeløbene. Bestyrelsen prøvede at finde en hytte til en tur i august/september og kombinere det med et klubmesterskab. Det lykkedes ikke, og vi kom derfor ikke til at opfylde klubbens målsætning om at have mindst én klubtur om året. Der vil dog være klubtur til påskeløbene 2005, og vi er tæt på også at have fastlagt en klubtur til Fanø i august. Desuden har vi bestilt hytte til påsken 2006.

Klubfester har der til gengæld været to af i 2004. Sæsonafslutningsfesten for 2003 var som i de foregående år rykket, så den lå i forlængelse af generalforsamlingen i januar. Det gav stadig ikke flere deltagere ved generalforsamlingen, men der var stort fremmøde til festen. Sæsonafslutningsfesten for 2004 var flyttet tilbage til det normale tidspunkt i november. Også dér var der mange medlemmer, som deltog. Det viser, at festen er et populært indslag i klublivet. Stor tak til Anette Wittorff og Henrik Lund, som hver gang har leveret et solidt arrangement med god og rigelig mad og plads til alle børnene.

Onsdagsspisningen fungerer stadig godt og er en vigtig del af det sociale liv. Det er langt nemmere for nye medlemmer at møde de ”gamle” og lære klubbens dagligdag at kende her end i klubteltet ved de åbne løb. Onsdagsspisningen er også meget vigtig for den tætte kontakt og de venskaber, der er, mellem klubbens børn og unge. Det er den kontakt, der er forudsætningen for at bevare børnene i klubben og i sporten og på den måde sikre klubbens liv også i næste generation.

Tak til alle jer, der år efter år gør et stort arbejde med at arrangere de sociale aktiviteter.

Træning og ungdom m.m.
Onsdagstræningen har igen fungeret godt, og der har også i 2004 været ugentlige løbeaftener i vinterperioden. Kim Linde har påtaget sig at stå for voksen- og onsdagstræning og har bl.a. som noget helt nyt afviklet et natpointløb en onsdag i december. Et godt initiativ, hvor der som noget ekstra positivt var flere ungdomsløbere end seniorer. Forhåbentlig kan den slags initiativer være med til at øge interessen for natløb igen. Der er nattræning på træningsprogrammet flere gange i løbet af vinteren.

Tak til Kim og tak til alle andre, som har sørget for alle de praktiske opgaver med planlægning, postudsætning og –indsamling, sørget for at gøre opmærksom på tilbudene osv.

I 2003 satte Henrik Sperling med hjælp fra andre medlemmer for alvor ungdomstræningen i system med separat hjemmeside og træningskalender og et trænerteam. Det arbejde er blevet fortsat i 2004, og resultaterne har allerede vist sig.

Som nævnt havde klubben fem løbere med til KUM. Der har også været flere ungdomsløbere på kurser og sommerlejr og et stigende antal starter i ungdomsklasserne ved de åbne løb. Klubben har købt både løbetøj og natlamper til udlån, og udstyret bliver flittigt brugt.

I september blev der afholdt en weekendtur for ungdomsgruppen med trænere til Ho. Turen var en stor succes. Ungdomstrænerne overvejer at lave en ny tur i foråret 2005.

Trænerteamet er blevet udvidet, og består nu af tre trænere – Henrik Sperling, Steen Andersen og Kim Rud – og tre hjælpetrænere – Anne Gunnersen, Marianne Iversen og Ida Hansen. Henrik er desuden ungdomskontakt.

Mange tak til jer alle for et stort og vigtigt arbejde i klubben.

Korttegningen har kørt på fuld kraft i 2004. I begyndelsen af året blev Frederikshåb Vest og Øst gjort færdig til påskeløbene. Samtidig blev Marielund revideret til fortræningen. Efterfølgende er Stenderup Midt/Nord blevet revideret til KM-nat, og der er tegnet kort over 16 skoler i Kolding Kommune. De 16 skolekort er et led i en aftale med kommunen om udstyr til undervisning i skolerne og et kommende skolemesterskab i O-løb.

Kortegnerne er nu i gang med en tilbundsgående revidering af Fovslet samt nytegning af Fovslets naboskov, Svanemosen, og den nye skov ved Harte. Både Svanemosen og Harte er jomfruelige terræner, som bliver spændende at stifte bekendtskab med.

Mange tak til ”pensionistteamet”, Bent Jacobsen, Paul Staugaard, NE Uhlemann, NP og Henning Frandsen, som har brugt hundredvis af timer på arbejdet – især til NP, der også har gjort et stort arbejde for at få flere medlemmer i gang med korttegningsarbejdet.

Og tak til alle andre, som på en eller anden måde har hjulpet med praktiske opgaver i årets løb, og til dem, der har påtaget sig et ansvar som stævneledere, organisatorer af træning o.lign.

Administrativt
Klubben har ikke haft en klubsponsor i 2004. Sponsoratet med Sydbank blev ikke forlænget efter 2003, og der har ikke været økonomisk behov for et nyt sponsorat. Til gengæld har især Peer Kristensen og Kim Rud gjort et stort arbejde for at skaffe sponsorer til påskeløbene.

Hjemmesiden er blevet en uundværlig del af klubbens ansigt og interne kommunikation. Alle referater fra bestyrelsesmøder og ungdomstrænermøder lægges ud på hjemmesiden. Hjemmesiden har også særskilte sider for ungdom og biathlon, som opdateres flittigt. Stor tak til Annette og Henrik Sperling for jeres store arbejde med hjemmesiden og med klubbens øvrige EDB udstyr.

Den interne kommunikation foregår stadig så vidt muligt pr. e-mail. Det er både billigt og mere effektivt. Klubben har i 2004 kun brugt 2/3 af de budgetterede udgifter til porto. Bestyrelsen opfordrer til, at så mange som muligt melder sig til elektronisk post. Adresselisten er helt fjernet fra hjemmesiden, da den nu kan ses på O-service.

Bestyrelsen understreger dog, at brugen af e-post og hjemmesiden til intern kommunikation kun skal gøre kommunikationen mere effektiv overfor medlemmer med e-mail adresse og netadgang. Programmet og anden generel orientering vil stadig blive sendt med almindelig post til de medlemmer, der ikke har tilmeldt sig elektronisk post.

Klubbladet er ligesom i 2003 kun udkommet med tre numre, hvor målsætningen er fire numre årligt. Bestyrelsen fastholder, at målsætningen skal være de fire numre, og opfordrer alle til at skrive om sjove løb, spændende ture, lærerige kurser og andet, som I har oplevet. Det har været tre gode klubblade i 2004 med flere spændende indslag og beretninger, især i de to seneste numre. Klubbladet er ligesom hjemmesiden en vigtig del af klubbens ansigt udadtil og samtidig en vigtig dokumentation for klubbens historie.

Trykningen af klubbladet er hidtil sket på Aases arbejdsplads. Efter at Aase er fratrådt, har bestyrelsen undersøgt forskellige muligheder for trykning, men det bedste tilbud var en aftale med Aases tidligere arbejdsplads om, at trykningen fortsat kan ske der.

Stor tak til Aase og Anne for jeres arbejde med at redigere bladet og få det trykt og sendt ud, og til alle, som har skrevet til klubbladet i 2004.

Bestyrelsesarbejdet
På generalforsamlingen i januar blev antallet af bestyrelsesmedlemmer nedsat fra syv til fire. Bestyrelsen har i 2004 bestået af Thomas Uhlemann (formand), Susanne Højholt, Aase Eg Pedersen (næstformand og kasserer) og Ida Hansen (sekretær). Paul Staugaard har dog varetaget en del af kassererfunktionen i løbet af året, så der i praksis er sket en glidende overdragelse af funktionen fra Paul til Aase.

Der er holdt syv bestyrelsesmøder i årets løb. Arbejdet har primært været koncentreret om at få afsluttet opbygningen af den nye struktur og få posterne med funktionsledere besat. I løbet af efteråret lykkedes det at få besat en stor del af de ledige poster, så der lige nu kun mangler tre funktionsledere. Bestyrelsen regner med, at der kan sættes navn på mindst en af funktionslederne i løbet af kort tid. Strukturen er lagt ud på hjemmesiden med navne på koordinatorer og funktionsledere og en kort beskrivelse af hver enkelt funktion.

Strukturens opdeling i tre hovedområder – arrangementer, sportslige forhold og klubforhold – er bevaret uændret. De enkelte funktioner er også uændrede i forhold til det oplæg, der blev præsenteret sidste år. Der er lavet funktionsbeskrivelser til hver enkelt funktion, men beskrivelserne er stadig relativt korte. En del af beskrivelserne skal uddybes mere.

Koordinatorerne har været indkaldt til fire af bestyrelsesmøderne. Der har ikke været separate møder mellem koordinatorerne indbyrdes eller mellem koordinatorer og funktionsledere. Der har heller ikke været fungerende udvalg i 2004. Dog har ungdomstrænerteamet overtaget en væsentlig del af UBUs tidligere funktion og har holdt to møder i 2004. Referat af begge møder er lagt på klubbens hjemmeside. Bestyrelsen har foreløbig ikke fundet det nødvendigt at nedsætte faste udvalg igen.

Den nye struktur fungerer nu formelt i stedet for udvalgsstrukturen. Overgangen har været glidende og har ikke medført væsentlige ændringer i det daglige. Det konkrete arbejde har stadig været udført og styret af enkeltpersoner, men strukturen har taget form, og vi begynder at kunne se resultaterne af, at også de funktioner, som i et stykke tid har manglet en funktionsleder, er ved at være bemandet. Det gælder f.eks. faste poster, klubmesterskaber og voksen- og onsdagstræning.

Bestyrelsen har også taget hul på en mere langsigtet planlægning. Bl.a. har Henrik Sperling på bestyrelsens anmodning lavet et overslag over udviklingen i udgifter til ungdomsløbere i de kommende år, og der er udarbejdet et forslag til langtidsplan for større løb i klubben. Klubben har opbygget en forholdsvis solid likviditet, og det er bestyrelsens plan at udnytte likviditeten sådan, at der i nogle år kan budgetteres med underskud, og at klubben til gengæld med jævne mellemrum arrangerer løb med stor indtjening, f.eks. påskeløb eller danske mesterskaber.

Tak til alle jer, der har påtaget jer at være funktionsleder eller koordinator i strukturen!

Og tak til alle i bestyrelsen for et inspirerende og hyggeligt samarbejde i 2004. Særlig tak til Paul, som har gjort et stort arbejde med regnskabet, selvom Aase formelt overtog kassererposten efter generalforsamlingen 2004, og til Ida, som desværre ikke genopstiller.

Som bekendt stopper jeg som formand nu, og jeg vil derfor sende en varm tak til alle de mennesker, som jeg har arbejdet sammen med gennem de syv år, jeg har beklædt posten. Naturligvis især til jer, der har siddet i bestyrelsen i løbet af den periode. Jeg har ikke kedet mig til et eneste af møderne.

Det har været syv spændende år, hvor et væld af gode ideer er sendt i luften. Heldigvis er flere af dem blevet gennemført, og jeg synes, det er lykkedes at få klubben til at udvikle sig i den rigtige retning. Økonomien er sund, aktivitetsniveauet er højt, og det myldrer med børn og unge i klublivet.

Det er sjovt at være medlem i Kolding OK.

Thomas Uhlemann
Formand