Referat af 4. bestyrelsesmøde onsdag den 8. september 2004

 

Til stede: Susanne, Aase og Thomas (ref.)

Afbud fra Ida.

 

1. Bemærkninger til referat af forrige møde

Vivi har ikke kunnet finde en ledig hytte til klubtur. I stedet har Ungdomsgruppen lavet weekendtur til Rømø. Der er endnu ikke svar fra kommunen om lokalerenovering. Thomas kontakter stadioninspektøren. Der er særligt behov for en opvaskemaskine. Må vi selv installere? Termisk printer er kommet.

 

2. Post og eventuelle meddelelser

Intet særligt.

 

3. Kolding-løbet

Der har været generalforsamling i Kolding-løbet (KL) den 6. september 2004. NP, Susanne og Kim Rud deltog. Der er overskud på 114.000 kr., som er fordelt med 45.000 kr. til hver klub og resten til konsolidering. I 2005 forventes samme tilskud fra kommunen til skolebørn men ikke andre kommunale tilskud. Budgettet for 2005 er det samme som for 2004.

Der er behov for en ny PC til brug for KL. Det blev drøftet, om KL eller KOK skal købe PC’en. Der er reserveret penge i KL til formålet. Bestyrelsen foretrækker, at KOK opbevarer PC’en og kan disponere over den, når den ikke bruges af KL. Thomas spørger KL, om KL er indstillet på at købe PC’en, så den ejes af KL men resten af året opbevares og bruges af KOK.

 

4. Sommertur til Kvitåvatn 2005

OK Øst har haft klubtur til Kvitåvatn. NP vil gerne undersøge mulighederne for, at vi laver en tilsvarende klubtur i 2005. Bestyrelsen synes umiddelbart, at idéen er god, og at det er et godt formål at bruge klubmidler på. Thomas beder NP undersøge nærmere om økonomi. Derefter laves en rundspørgen som forud for pinseturen 2002.

 

5. Klubmesterskaber

Aase har lavet indbydelse til Klub kort. Det er OK at genbruge nogle af banerne fra påsken. Aase taler med Henrik Sperling om revision af klasser ved alle klubmesterskaberne med virkning fra 2005. Emner til funktionsleder for klubmesterskaberne blev drøftet. Thomas kontakter.

 

6. Kortpolitik

Det er bestyrelsens klare holdning, at vi ikke skal stille vores kortfiler gratis til rådighed for andre klubber, foreninger m.m. Der skal være forskellige priser for kort alt efter, hvem der køber.

-        Virksomheder: Kort skal gerne sælges som del af en pakke med et helt arrangement. Prisen skal modsvare, hvad alternative aktiviteter (paintball, gokart o. lign.) ville koste.

-        Spejdere o. lign.: Vi printer kortene (sender ikke filer). Prisen skal være højere end for DOF-klubber. Evt. 15 kr. pr. stk. men afhængigt af omkostningerne.

-        DOF-klubber: 10 kr. pr. stk.

Thomas beder NP undersøge omkostningerne ved fremstilling.

Anders Dalgaard og Erik Krogh har meldt sig til tegning af Fovslet.

 

7. Generalforsamling 2005

Emner til bestyrelsen blev drøftet. Thomas kontakter.

Der var enighed om at spørge de seneste to års modtagere af titlerne som henholdsvis Årets KOK’er og Årets Præstation, om de vil påtage sig at vælge modtagerne af de respektive titler på generalforsamlingen 2005 samt stå for at modtage begrundede forslag til kandidater.

 

8. Eventuelt

Aase har fået tilbud om trykning af klubblad på sin tidligere arbejdsplads. Tilbudet er væsentligt bedre end de øvrige muligheder. Bestyrelsen vedtog, at bladet skal trykkes dér, så længe det er muligt.

Ida er ved at udarbejde pjece til skoleelever og forældre sammen med Kim Rud. Forventer, at den kan godkendes på næste bestyrelsesmøde. Kim undersøger, om pjecen kan trykkes ved kommunen.

Bestyrelsen godkendte, at Paul kan få fuldmagt til at sende penge fra klubbens konto til betaling af startafgifter.

Klubfest holdes den 13. november 2004 som planlagt. Anette Wittorff står for arrangementet.

Der er stillet forslag om, at vi indkøber to nye klubtelte af ”tunneltypen”, som både er mere rummelige og væsentlig lettere. Bestyrelsen er positiv overfor ideen.

 

Næste bestyrelsesmøde: Mandag den 4. oktober 2004 kl. 19.30 på Bøgelund. Vivi og Carsten indkaldes også.