Referat af 2. bestyrelsesmøde onsdag den 22. januar 2003

 

Til stede: Alle undtagen Kenneth.

 

1.     Bemærkninger til referat fra forrige møde

Til brug ved EM i biathlon (kortdistance) tegner DMI et kort over Vingsted, som KOK rentegner. Vi vil alligevel tage en lejepris (kr. 5 pr. brik) for udlån af EMIT brikker ifm. Nordjysk 2-dages. Det svarer til Sydkredsens ordning. Kim Rud har haft møde med Sydbank ang. genforhandling af sponsoratet. Forhandlingen er endnu ikke afsluttet. Annette Wittorf er koordinator for klubfesten den 1. februar. Tilmelding skal ske til Aase (e-mail. npp@stofanet.dk,  tlf. 75 52 80 78). Anne undersøger, om vi kan låne Kolding Motions lokaler til børnerum under generalforsamlingen. Førsteholdet til Kolding Storcenterløbet vandt en check på kr. 800, som de har valgt at donere til klubfesten (drikkevarer).

 

2.     Strukturdebat

På baggrund af formandens skriftlige oplæg, drøftede vi en mulig ny struktur i klubben. Hovedidéen er at inddele arbejdsområderne i nogle få hovedområder og flytte ansvaret fra udvalgene til tre koordinatorer for hhv. ”Arrangementer”, ”Sportsligt” og ”Klubforhold”. De tre koordinatorer udpeges for ét år og vil for år 2003 teknisk være medlemmer af bestyrelsen men ikke i praksis. Bestyrelsen vil foreslå, at bestyrelsen fra år 2004 kun består af 4 personer, som skal vælges på generalforsamlingen. Vedtægterne §8 om udvalgene foreslås ændret på den kommende generalforsamling. De tre koordinatorer vil have en række konkrete og veldefinerede ansvarsområder under sig, som hver især varetages af navngivne klubmedlemmer (evt. på ad hoc basis). Det bør være nemt at finde ud af, hvem der er ansvarlig for delområderne, så der let kan koordineres indbyrdes og på tværs afhængig af opgavetypen. Koordinatorerne fungerer som et filter for bestyrelsen og forventes at holde møde et par gange om året med bestyrelsen. Bestyrelsen havde forslag til mulige koordinatorer, som Thomas vil kontakte.

 

3.     Eventuelt samt dato for nyt møde

Planlægningen af Storcenterløbet kører fint. Kim Rud har løst tilbudt at arrangere et løb for Centerforeningen som tak for samarbejdet. Bestyrelsen foreslog, at det evt. kan være et delarrangement ifm. Café Noir i Marielund. Vi skal finde en løsning på, at en del materiale fra DM (paller og bannere mv.) står placeret i det fri. Peer Kristensen har fundet en hytte (Limbjerggård) ved Himmelbjerget, som vi kan leje til en klubtur i pinsen 2003. Bestyrelsen er glade for initiativet og afsætter penge i budgettet til den. Kommunen ansøges om støtte til lejen. Thomas giver besked om, at Peer kan booke hytten. Der er indkommet nogle forslag til generalforsamlingen, som Thomas giver videre til Aase til rettidig udsendelse.

 

Næste møde afholdes som optakt til generalforsamlingen lørdag den 1. februar kl. 13.30 på Bøgelund.