Referat af 1. bestyrelsesmøde mandag den 6. januar 2003

 

Til stede: Alle undtagen Kenneth, der blev far to dage inden mødet (tillykke!).

 

1.     Bemærkninger til referat fra forrige møde

Uafklarede spørgsmål mht. klubdragter og EM i biathlon er nævnt nedenfor.

 

2.     Postlisten

Vi har modtaget tilbud fra Hampen Sø Camping & Hytteby vedr. Påsken 2003. Poul orienterer om tilbuddet pr. mail, og medlemmerne opfordres til at bo samlet. Kommunen giver ikke tilskud, så længe vi ikke har en stor hytte med fælleslokaler.

 

3.     Indkøb af klubdragter

Bestyrelsen ønsker, at der indkøbes et parti overtræksdragter uden foer, samt et antal børne-nylonbluser til udlån. Beholdningerne er meget lave. Per Eg og N.P. bedes vurdere størrelsesfordelingerne og foretage bestillingen.

 

4.     EM i biathlon

Kim Eg og Poul repræsenterer KOK i stævneledelsen. Der afholdes møde primo februar, hvor de sidste uafklarede spørgsmål drøftes. Skydedelen bliver suverænt DMI’s ansvar. Løbene vil blive afholdt i Frederikshåb plantage med overnatning på Vingsted Centret.

 

5.     Leje/udleje af EMIT brikker

Vi har fået en henvendelse fra Aalborg OK, hvor de spørger, om de kan låne vores EMIT brikker til Nordjysk 2-dages 2003. Det accepterer vi mod, at de erstatter evt. tab eller beskadigelse. Vi anmoder om, at Aalborg OK ikke har i sinde at tjene på lånet.

 

6.     Sponsorat med Sydbank

Palle tager kontakt til Sydbank for en evt. fortsættelse af sponsoratet. Sponsoratet har tilsyneladende ikke ført til nye kunder i Sydbank.

 

7.     Generalforsamling 2003

Poul modtager ikke genvalg alligevel pga. flytning. Afhængig af udfaldet af debatten for en ny udvalgsstruktur (næste bestyrelsesmøde) vil der blive fundet et antal nye kandidater til bestyrelsen. Thomas undersøger, hvem der vil være koordinator for den efterfølgende klubfest. Vi kan evt. bestille mad fra Kokkekompagniet. Der budgetteres med, at klubben tillige betaler drikkevarerne.

 

8.     Eventuelt samt dato for nyt møde

Næste møde afholdes onsdag den 22. januar kl. 19.30 hos Palle (Kobbelskoven 29), hvor temaet er den nye struktur. Thomas udsender forinden et udkast. Udvalgsberetninger og udkast til budgetter bør væreThomas i hænde i slutningen af uge 1. Budgettet opstilles udvalgsopdelt efter forrige års model og vil blive vurderet på mødet.