Referat af 6. bestyrelsesmøde tordag den 21. november 2002

 

Til stede: Alle undtagen Poul

N.P. og Bent Jacobsen deltog under pkt. 1.

 

Bestyrelsesmødet var oprindeligt fastsat til den 10. oktober og skulle udelukkende dreje sig om klubbens fremtidige struktur og målsætning – men mødet måtte aflyses. Aftenens møde drejede sig om nuværende presserende problemstillinger. Bestyrelsen vil først i det nye år drøfte fremtidig struktur og opgaver.

 

1.     Aktiviteter 2003

N.P. fremviste en oversigt over KOK’s arrangementer for år 2003, som var temmeligt omfattende. Han og Bent ønskede på KAU’s vegne bestyrelsens vurdering af, om vi skal gennemføre hele programmet og spurgte samtidig til arrangementernes økonomi. Bestyrelsen indstillede, at vi evt. sløjfer Café Noir stafetten den 15. juni, hvor der pt. ikke er stævneleder. Bestyrelsen bakker op om Kolding Storcenterløbet, der dels giver god økonomi og dels giver goodwill hos sponsorer og i kommunen. 

 

KOK har indvilliget i at arrangere to 3-dages arrangementer til næste år, hhv. Nordiske Forsikringsmesterskaber den 22.-24. maj og EM-Biathlon den 1.-3. august. Sidstnævnte arrangeres i samarbejde med DMI. Der er fornuftig økonomi i begge arrangementer.

 

Vejle Amt sponserer EM-Biathlon med kr. 20.000 under forudsætning af, at arrangementet afvikles omkring Vingsted Centret. Vi har fået grønt lys af lodsejerne omkring Vingsted Centret til at tegne kort over et område, der forbinder skydeområdet med det nuværende kortområde til brug under EM. Der forhandles pt. om, hvorvidt vi må bruge kortet/terrænet til andre arrangementer Vi er af DMI garanteret et netto overskud på kr. 10.000 for at stå for orienteringsdelen under EM-biathlon.

 

Oversigten over arrangementerne sættes i klubbladet, hvor alle bedes besvare hvilke områder, de ønsker at hjælpe til ved.

 

Der har været afholdt et indledende møde med GORM ang. Påsken 2004. Der var meget god stemning og enighed om, at vi kører arrangementet fælles. Der er nedsat en styregruppe på 4 medlemmer – 2 fra hver klub. Fra KOK er N.P. sportslig ansvarlig mens Bent Jacobsen er sekretær.

 

2.     Godkendelse af referat fra forrige møde

Der er likviditet til at indkøbe klubdragter / overtrækstøj til både børn og voksne. Vivi koordinerer med Anne og Peer. Kim Rud har tilbudt at tage fotos af tøjet til brug på hjemmesiden. Bestyrelsen er ikke bekendt med, om der er nyt om leje af hytte til påsken 2003. Vi indrykker en annonce i O-posten, februar nr. i forventning om at få en klubtræner fra foråret 2003.

 

3.     Omlægning af hjemmesiden

Henrik og Annette Sperling er ved at omlægge hjemmesiden (til ASP med FrontPage, som er lidt dyrere end den nuværende type), så den bliver mere tidssvarende og nemmere at redigere i. Bestyrelsen bakker op om initiativet og vil også bidrage til, at der lægges diverse bestyrelsesreferater, vedtægter mv. ud på nettet i et ikke offentligt område (password beskyttet).

 

4.     Klubfest

Den årlige afslutningsfest vil blive afholdt i umiddelbar forlængelse af generalforsamlingen lørdag den 1. februar.

 

5.     Diplomtrænere

Kim Rud og Ulrik Staugaard påbegynder en diplomtræneruddannelse under DIF pr. årsskiftet. Klubben støtter uddannelsen med kr. 9.000, som vil blive refunderet af Kolding Kommune, såfremt uddannelsen færdiggøres.

 

6.     Generalforsamling 2003

Vil blive afholdt lørdag den 1. februar kl. 15-18. Poul er på valg og modtager valg. Kenneth er på valg og modtager ikke genvalg. Anne er på valg og modtager ikke genvalg.

 

7.     Udvalgte emner fra postlisten

Både HTF og OK West kan fejre 40 års jubilæum. Paul, Ellen og Klaus vil repræsentere klubben.

 

8.     Eventuelt samt dato for nyt møde

Næste møde afholdes mandag den 6. januar kl. 19.15 på Bøgelund. Deadline med emner til dagsorden torsdag den 2. januar. Anne medbringer kage. Udvalgsberetninger og udkast til budgetter skal være klar til mødet.