Referat af 5. bestyrelsesmøde tordag den 29. august 2002

 

Til stede: Alle undtagen Vivi.

 

1.     Godkendelse af referat fra forrige møde

Der er udarbejdet en liste over inventar indkøbt i løbet af det seneste år. Der er ikke noget endeligt på plads mht. påsken 2003 - Poul kontakter Per Eg. Poul vil forhøre sig blandt andre klubber om, hvordan de håndterer udlån af klubbens egne Emit-brikker. ”Brugtbørsen” er kommet i luften på hjemmesiden. Der er stillet forslag om at lave en klubtur til Kvitåvatn til næste år (grundlovsdag+fredag+pinse) – afstemningen loddes på hjemmesiden. Alternativt kan vi tage til Sverige igen.

 

2.     Meddelelser og indkomne breve

DOF: Det ser ikke ud til, at den nye klubmedlemsafgift har belastet økonomien negativt i forbundet. HB støtter nye initiativer til forbundsudvikling. Nogle idéer, evt. inden for O-biathlon?

Sydkredsen: Krøller (fra KOK) er blevet valgt som ny kontaktperson i ungdomsudvalget (Syd-UU). Syd-UU har penge til børne/unge arrangementer. Opfordring til at lave BC-løb: Udvidelse af C-løb med et par baner (til f.eks. KUM-kvalifikation) har været en succes med flere tilmeldte løbere end ellers. Der bør kvitteres for elektronisk tilmelding. Regler for leje af Sydkredsens EMIT ligger på Sydkredsens hjemmeside.

 

3.     EM i O-biathlon 2003

KOK er blevet spurgt af DMI (Dansk MilitærIdræt), om vi vil stå for orienteringsdelen af EM i O-biathlon (ca. 100 løbere i 3 dage). Vi har foreløbigt besvaret positivt og går i gang med at forhandle økonomi, omfang, tidspunkt og mandskabsfordeling med DMI. Poul Mouritsen, Thomas Uhlemann og N.P. repræsenterer klubben i de indledende drøftelser. Vi har ikke sagt endeligt ja endnu. Forskellige overnatningssteder og skove blev drøftet.

Indtil videre ligger datoerne ikke fast (evt. først i sommerferien).

 

4.     Klubdragter

Der vil blive indkøbt et passende antal overtræksdrager og nylon-bukser i børnestørrelse v/Peer og Anne. Koordineres med UBU.  Kim Rud har tilbudt at tage billeder af klubtøjet til hjemmesiden, hvor priserne også vil være at læse.

 

5.     Udvalgsrunden

PR: Sponsoratet med Sydbank har pt. ikke ført til kundeemner. Palle foreslog, at klubben i forbindelse med en træningsaften giver Sydbank mulighed for at præsentere sine produkter. Foreløbig dato og program: Bøgelund, onsdag den 9. oktober,  træningsløb kl. 17.30, Sydbank præsentation kl. 19-19.45, herefter oste-/pølsebord og vinsmagning/vinforedrag. Afslutning kl. 21. Tilmelding nødvendig.

 

Palle efterspurgte en liste over klubbens kommende løb mht. at tegne sponsorater i god tid.

 

KAU: DM-klassisk kører planmæssigt. Ansvarsfordeling i KAU er udarbejdet og vil komme på hjemmesiden. Foreløbig dato til Café Noir-stafetten er den 15/6 i  Bramdrup Nord. B-løbet den 7/9 bliver nok på Stenderup Nord. Fovslet planlægges færdigtegnet pr. vinteren 2003 (kortet skal bruges til forløb til påsken 2004). Tegning af skolekort over Harte Skole påbegyndes snarligst. Kolding Storcenterløbet og lignende arragementer (EM-biathlon, Forsikringsmesterskaber mv.) bør ligge under et separat udvalg. KAU giver TRU en  liste over gamle kort over nærskove (til brug ved træningsløb).

 

UBU: Vores annonce efter træner har ikke ført til nogle ansøgere. Diplomtræneruddannelsen under DIF (halvandet år) koster ca. kr. 9.000 og vil evt. kunne tilbydes sideløbende med et trænerjob i KOK. Kolding Kommune yder op til kr. 10.000 i tilskud til uddannelse. 

 

Der efterspørges mere struktur og opfølgning til onsdagstræningen og ude til løb. Særligt for de voksne begyndere. Det førte til en debat om, at bestyrelsen bør skue mere fremad (se nedenfor under næste møde).

 

TRU: Ingen indmeldinger.

 

6.     Eventuelt samt dato for nyt møde

Divisionsmatchen afholdes den 29. september, hvor klubben betaler løbsafgiften.

 

Webmasterne opfordres til at lægge alias-e-mails adresserne ud på hjemmesiden, så bestyrelsen eller hele KOK f.eks. kan mailes samlet.

 

Næste møde afholdes torsdag den 10. oktober kl. 19.15 på Bøgelund. Hele mødet vil blive afsat til at skue fremad, og der vil blive taget afsæt i januar måneds målsætningsdebat. Hvordan får vi en struktureret fadderordning, fastholdelsespolitik, projektorganisation, hvilke arbejdsopgaver påtager de enkelte udvalg sig i dag, overlap?, ny struktur i bestyrelsen?

 

Deadline med emner til dagsorden fredag den 4. oktober. Vivi medbringer kage.