Referat af 4. bestyrelsesmøde tordag den 6. juni 2002

 

Til stede: Alle undtagen Palle.

 

1.     Godkendelse af referat fra forrige møde

N.P. har indvilliget i at være stævneleder for de Nordiske Forsikringsmesterskaber den 22.-24. maj 2003. Hvad sker der med påsken 2003? Inventarliste er ikke udarbejdet, bør udarbejdes på hver lokalitet og prissættes. Den nye forsikringssum på kr. 300.000 må herefter revurderes.  Merrild har takket ja til at sponsorere præmier til Café Noir stafetten.

 

2.     Meddelelser og indkomne breve

Sydkredsen: Klubledertræf den 10. juni. Thomas Uhlemann og Klaus Staugaard deltager. Bestyrelsen vil bla. tale for, at startafgifter holdes i ro.

Andet: Bestyrelsen har afslået Ulrik Thranes (Vendelboerne OK) henvendelse om at  stille vores klublokale og ressourcer til rådighed til markedsføring af en produktserie kaldet ”Nature’s Own”. Kommunen skal desuden give tilladelse, hvis privatpersoner eller foreninger ønsker at benytte klubfaciliterne. Der afholdes Kulturnat den 23. august. Klubben deltager ikke med aktiviteter..

 

3.     Retningslinjer for brug af klubbens Emit brikker

Forskellige idéer kom frem. Skal vi have en brik-ansvarlig som medtager brikkene til løb inden for kredsen – og skal de i så fald stilles gratis til rådighed? Skal de stilles til rådighed til konkrete løb, hvor klubben traditionelt stiller med mange løbere? Hvad sker der i kredsen? Der var enighed om, at klubben ikke skal sælge brikkene eller permanent udlåne dem.

 

4.     Evaluering af Pinseturen til Sverige

Kun positiv kritik. Vi var 32 børn og voksne. Vejvalgsevaluering i plenum kunne have været en god idé.

 

5.     Økonomi - status

Stævner: Stævnerne ser overordnet ud til at stemme med budgettet pt.. Øvrige indtægter: Der er ikke indløbet penge for speakeropgaver endnu. UBU: Ungdomstræner nedskrives til kr. 6.000. PR: Stafetteamet nedskrives med kr. 4.500 til kr. 12.000. Tilsvarende nedskrives tilskud til startafgift med kr. 1.500 til 6.000. TRU: Der er penge til at give tilskud til Sverigesturen, kr. 100 pr. voksen og kr. 50 pr. barn foruden de kr. 900 til fælleshuset. KAU: Kortsalg og kortkøb halveres til hhv. kr. 2.500 og kr. 1.500. Administration: Møder og rejseomkostninger nedjusteres til kr. 1.500. Der er investeret i kr. 20.000 mere end budgetteret til bla. PC, postenheder, kabel, materialer mv.. Der har været en del flere udgifter til Emit end forventet. Der bør ikke anskaffes mere i år, medmindre det er strengt nødvendigt.

 

Budgettet ser overordnet ud til at gå i nul. Der var budgetteret med et overskud på kr. 16.000.

 

6.     Udvalgsrunden

PR: Palle deltog ikke.

KAU: Kører for fuld tryk. Ansvarsfordeling er udarbejdet. DM kører planmæssigt.

UBU: Der annnonceres nu efter træner.

TRU: Efterårets træninger skal planlægges i samarbejde med TRU

 

7.     Eventuelt samt dato for nyt møde

Der er stillet forslag om at lave en klubtur til Kvitåvatn til næste år (grundlovsdag + fredag + pinsen) – afstemningen loddes på hjemmesiden. Alternativt kan vi tage til Sverige igen. Skal vi have en udstyrskasse med diverse remedier...? Henrik Sperling opfordres til at opsætte en ”Brugt børs” på hjemmesiden. Poul Mouritsen har fået våbentilladelse til klubbens 3 geværer.

 

 

Næste møde afholdes torsdag den 29. august kl. 19.15. Deadline med emner til dagsorden fredag den 23. august. Palle medbringer kage.