Referat af 1. bestyrelsesmøde mandag den 11. februar 2002

 

Tilstede:          Paul, Poul, Palle og Thomas.

Afbud:             Vivi, Anne og Kenneth.

 

1. Velkomst

Thomas bød Palle velkommen i bestyrelsen. Paul, Poul og Thomas præsenterede hver især deres hidtidige funktion og arbejdsopgaver i bestyrelsen. Thomas fortalte om PR-udvalget og om Annes, Vivis og Kenneths områder. Desuden en mere uformel snak om klubbens organisering og bestyrelsens overvejelser om en ny struktur i bestyrelse og udvalg.

Palle fortalte om sin baggrund med bl.a. bestyrelsesarbejde.

 

2. Konstituering

Bestyrelsen fortsætter som hidtil bortset fra, at Palle overtager bestyrelsens plads i PR-udvalget. Det forventes dog, at Peer fortsætter i PR-udvalget.

Da bestyrelsen ikke var fuldtallig, vil konstitueringen blive endeligt fastlagt på næste bestyrelsesmøde.

 

3. PR-udvalget

PR-udvalget fortsætter arbejdet med målsætningen om en god intern og ekstern kommunikation. Der skal udarbejdes retningslinier for intern brug af e-post. Liste over e-mail adresser på klubmedlemmer skal opdateres. Bestyrelsen opfordrer til, at flest mulig melder sig til klubbens e-post.

 

4. DOFs repræsentantskabsmøde den 2.-3. marts

Thomas kan ikke deltage pga. vinterferie. Paul deltager lørdag. Bestyrelsen prøver at finde en eller to til at deltage søndag.

 

5. Eventuelt og mødedato

Paul orienterede om regnskabet. Thomas orienterede om et møde i Horsens om JFMs fremtid. Det er DOFs ønske at udvikle JFM-weekenden til en slags pendant til Spring Cup. Det indebærer, at en relativt snæver kreds af klubber påtager sig arrangementet på skift, så der sikres en ensartet kvalitet for arrangementet. Der er fundet arrangører til og med 2006. Kolding er bleet spurgt, om vi vil stå for arrangementet i 2007. KAU skal drøfte det.

 

Næste møde er torsdag den 14. marts kl. 19.15 på Bøgelund. Thomas tager kage med.

Husk at sende evt. skriftligt materiale til Thomas senest den 8. marts.