Generalforsamling for Skydeudvalget 2007

Opdateret 15-03-2007

Søndag den 7. februar 2007 på Bøgelund

Fremmødte: 6 medlemmer

1. Valg af dirigent.
Krøller blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og at den ifølge vedtægterne var beslutningsdygtig.

2. Formandens beretning.
Der har været en god aktivitet gennem hele året – både med deltagelse i stævner, men bestemt også på lørdagstræningerne i Vingsted.

I Vingsted har vi fået næsten perfekte forhold med op til 17 biathlonbaner og et godt samarbejde med DDS. Der har været 2-11 deltagere hver gang og en del nye har prøvet kræfter her.

Reklame har vi fået en del af. Skytten, LØB, Frederikshåb og i december havde vi 60 personer fra TV2-sporten ude at prøve biathlonorientering. Dette må give nogle flere interesserede løbere.

Desuden kommer der en artikel i Orientering.dk om KOK og herunder Biathlon.

Der er behov for at få udskiftet den sidste Finnbiathlon og vi håber på at der kommer et par geværer fra landsholdet til salg. Alternativt er der måske mulighed for nogle fra Sønderborg Kasserne eller en ny Izhmash der dog koster ca. 8.000 kr.

I 2007 har vi mulighed for at tilbyde lånerifler til alle stævner, da DDS har indkøbt en hel stak biathlonrifler til udlån.

Af stævner har vi Poul Mou’s på Sletten i marts og i oktober Sydkredsmesterskab. Stedet er ikke fast endnu men Søgård og Gyttegård er muligheder.

3. Indkomne forslag
Der var ingen forslag.

4. Valg af bestyrelsesmedlem
Henrik Sperling og Poul Mouritzen var på valg. Henrik var villig til at modtage genvalg. Henrik blev genvalgt som formand og Dan Anov blev valgt ind i bestyrelsen.

5. Eventuelt
Kommentar om at klubmesterskabet kunne ligge tidligere og blive reklameret mere for det.

På klubturen til pinse kunne faldmålsskydning være et indslag. Krøller tager kontakt til skydebane.

Henrik Sperling