Generalforsamling for Skydeudvalget 2006

Opdateret 05-02-2006

Søndag den 1. februar 2006 på Bøgelund

Fremmødte: 5 medlemmer

1. Valg af dirigent.
Per Eg blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og at den ifølge vedtægterne var beslutningsdygtig.

2. Formandens beretning.
Formanden var forhindret i sidste øjeblik  pga. arbejde. Næstformanden resumerede kort året, som her er beskrevet mere i detaljer.

Vi har fået udskiftet det ene Finnbiathlon gevær med et nyt Izhmash gevær og et medlem mere har fået eget våben. Flere medlemmer er under overvejelse om anskaffelse af personlige geværer.

Klubben har deltaget i de fleste biathlon arrangementer i år og har bidraget med mandskab til afvikling af både DM og sydjysk mesterskab. Dertil kommer mange medlemmer hjalp, som medlem af Skovkarlene, med Åbne Danske Mesterskaber.

Samarbejdet med De Danske Skytteforeninger ser ud til at give mulighed for flere biathlonløb - dog med løb i stedet for orienteringsløb. Men med løberute sammen med vores orienteringsløb kan der komme flere til biatlonstævnerne og dermed bedre stævner og ingen aflysninger.

I vinter er Danmarks Største Biathlon stadion indviet i Vingsted og klubben har afholdt træning her hver anden lørdag siden med 4-8 deltager hver gang.

Planerne for 2006 ser gode ud med mulighed for både stævne i Rye og til september med Frederikshåb.

3. Indkomne forslag
Der var ingen forslag.

4. Valg af bestyrelsesmedlem
N. P. Pedersen og Poul Mouritzen var på valg. Poul var villig til at modtage genvalg. Poul blev genvalgt og Christen Laursen blev valgt ind i bestyrelsen.

Bestyrelsen konstituerede sig med Henrik Sperling som formand, Poul Mouritsen som næstformand og Christen Laursen som våbenmester.

5. Eventuelt
En diskussion om medlemskab af KOK for orienteringsløbere fra andre DOF-klubber blev diskuteret. Endelig beslutning hører hjemme på den efterfølgende generalforsamling for Kolding Orienterings Klub.


Henrik Sperling